GEMATRIA

Gematria är ett amerikanskt företag som startades av Dr. Todd Ovokaitys efter att han, under många år som forskare på T-celler och lymfocyter där han även tog hand om HIV-smittade patienter på intensivvård, sökte efter något sätt att administrera läkemedel i mindre doser men med högre upptagningsförmåga.

Han slog sig ihop med en skotsk fysiker vid namn Scott Strachan, och tillsammans utvecklade de en laserteknik som ”laddar” energier på molekylnivå vilket bidrar till mycket högre biotillgänglighet av de ämnen som genomgått denna patenterade lasermetod. I vanliga fall när man extraherar specifika ämnen vilka ämnas användas som kosttillskott, medföljer en rad skador på molekylerna vilket innebär att de inte skickar samma information, eller samma starka information som de gjorde i sitt ursprungliga stadium. 

Genom att använda Gematrias lasermetod (QI - Quantum information) återfår molekylerna sin ursprungliga struktur vilket gör att kroppen kan läsa informationen mycket lättare. 

Alla tillskott som Gematria säljer är behandlade med deras lasermetod. 

De har med sin Qi-laser även lyckats skapa en ny form av aspirin. En s.k. ”solid state” version där den bibehåller sin stabilitet vid rumstemperatur. Den absorberas snabbare och lättare än vanlig aspirin som dessutom kan orsaka blödningar då det kommer i kristallform med rakbladsvassa mikroskopiska ändar. Dessa vassa bitar kan orsaka små sår i magen och tunntarmen. 

Qi-varianten av aspirin är helt fri från vassa kanter, detsamma gäller alla andra molekyler som får genomgå denna behandling. 

aspirin solid state.png aspirin crystal.png 

Aspirin i ”solid state”-form, behandlad med laser. Obehandlad aspirin i kristallform.

(Finns bilder på gematria.com)

Nedan följer en lista på deras produktutbud:

DNA / RNA - DNA/RNA är nukleinsyror som är byggstenarna för att DNA skall kunna bygga korrekt RNA, som i sin tur skall kunna bygga korrekt protein - som därefter skickas ut i kroppen där de får alla de uppgifter de behöver för att veta vad de skall göra och var de behövs.

Utan rätt byggstenar orsakar man onödig påfrestning på kroppen då cellerna ej kan reproduceras som de bör. Detta leder till fler och fler misstag i kodningen och replikerandet av vårt DNA, vilket bidrar till ökad mängd felproducerade celler.

Gematrias DNA/RNA är det enda tillskott som visat sig förlänga livet på testsubjekten med dubbla samt tredubbla livstiden. 

AIR Multi immune caps & spray - En sammansättning av aminosyror vilket är byggstenar för proteiner och immunförsvar. Högt upptag i tarmarna p.g.a väldigt potent svavelaminosyrabinding ”NAC” (N-acetyl-L-cystein) vilket bidrar till ökad glutation (kroppens första steg i detox-processen). Detta är en funktion som brukar vara kraftigt nedsatt hos sjuka människor framför allt på grund av våra levnadsvanor idag. 

NAC är inte bara bra för detox och skydd mot fria radikaler, det bygger även upp leverfunktion och skyddar hjärna, hjärta, bukspottkörteln och cellförsvagning. Skyddar DNA från missbildningar (felkopierad kod) samt är ett väldigt bra skydd vid framför allt virusangrepp. 

L-carnitin och Acetyl-L-Carnitin transporterar lipider (fettceller) in i mitokondira vilket gör att cellerna kan förbränna fett för att skapa energi istället för kolhydrater (socker). Studier har visat att detta har en skyddande effekt på åldersmarkörer i hjärnan, förbättrade kognitiv funktion hos Alzheimersdrabbade och personer med Downs syndrom samt har visat sig ge immunförsvarsskyddande effekt hos HIV-smittade.

Studier på denna spray visade på en 60% förbättring av immunförsvaret funktion på cellnivå hos friska personer, och en ökning på 500% hos personer med gravt nedsatt immunförsvar. 

2 kapslar per dag rekommenderas + 6 spray. 

ASAP Solution - Gematrias kolloidala silver - ASAP Solution har testats av Brighamn Young University Microbiology Laboratory varpå man upptäckte att detta silver hade samma och till och med bättre bakteriedödande effekt jämfört med alla de antibiotika de provade vid samma tillfälle. Inget annat kolloidalt silver de testade var lika effektivt som Gematrias ASAP Solution. 

Det är väldigt viktigt att renast möjliga silver används i tillverkningsprocessen, så att bara silver, och inte andra legeringar följer med i produkten. 99.99% rent silver brukar användas av seriösa tillverkare och det är i princip så rent silver som man kan producera. 

Partiklarna och jonerna är så små att om man skulle tillverka en ask med volymen en kubikmillimeter, så skulle det rymmas över en miljard silverjoner i asken. Varje jon har förmågan att neutralisera en svamp, bakterie eller ett virus. Det som gör kolloidalt silver än mer intressant är det sätt det dödar på. Silver har en väldigt stark oxidativ förmåga.

Silverjonerna sugs upp av mikroorganismerna och ställer till med oreda i organismens inre kemiska processer. Det anses allmänt att det sätt som kolloidalt silver dödar på gör det extremt svårt för mikroorganismer att mutera och skapa resistens gentemot silvret. Något antibiotika eller penicillin inte kan stoltsera med direkt då dessa produkter enbart skapar multiresistenta organismer. 

Complete amino kapslar eller pulver - 20 olika aminosyror i kapselform. 

L-Lysin, L-Valin, L-Leucin, L-Isoleucin, L-Metionin, L-Treonin, L-Glycin, L-Glutamin, L-Glutaminsyra, L-Arganin, L-Ornitin, L-Serin, L-Alanin, L-Asparaginsyra, L-Histidin, L-Prolin, L-Cystin & L- Cystein, L-Taurin, L-Citrulin.

Aminosyror är byggstenarna till proteiner, som i sin tur har hundratals funktioner i våra kroppar. En kropp med dåligt immunförsvar eller försämrat näringsupptag har väldigt svårt att omvandla näringen från mat till fria aminosyror som kan användas av kroppen för att bygga protein. Detta bidrar till atrofi vilket leder till minskad muskelmassa. Detta påverkar även albuminnivåer vilket är en tidig indikation på kommande sjukdomar. 

Allt fler studier pekar även på att neurodegenerativa sjukdomar till stor del har att göra med hur magen/tarmarna mår och möjligheten för kroppen att bryta ned proteiner till aminosyror för att återuppbygga dessa till kroppens egna proteiner. 

Finns i kapselform eller pulverform. Tas vid energibehov, i immunstärkande syfte eller som proteintillskott. 

Dual carnitine - Speciellt för aktiva personer som önskar nå högre nivåer, personer som önskar gå ned i vikt, eller personer med nedsatt immunförsvar där aminosyran L-Carnatin har väldigt goda effekter på mitokondria - våra cellers energicentra.

Aminosyran L-Carnitin hjälper lipider - fettceller - att transporteras ut till celler där energicentret i cellen - mitokondrie - använder fettet för att generera energi. 

Våra friska celler kan förbränna olika ämnen för att skapa energi, framför allt kolhydrater är ett tacksamt ämne att omvandla till energi. Sjuka celler måste förbränna kolhydrater - socker - för att skapa energi, medan friska celler mår bättre av att omvandla fett till energi.

Vi kan även omvandla ljus till energi på cellnivå, så som plantor, men detta är en annan föreläsning.

L-Carnitin bidrar till optimal fettförbränning tillsammans med acetylgruppen Acetyl-L-Carnitin. 

Låg L-Carnitinnivå leder till problem med fettförbränningen även vid kraftig kalorirestriktion. Tillskott at L-Carnitin har visat sig ha positiv effekt även för:

- hjärtfunktion

- kognitiv funktion, skyddande effekt på hjärnceller

- bättre metabolism av fett och kolesterol

- cellskyddande effekt mot åldersrelaterad nedbrytning

- mycket hjälpsam mot insulinresistans

Två kapslar per dag rekommenderas. 

Emperor’s Brew - Tibetansk traditionell örtmedicin mot hormonell obalans och stress.

Den aktiva ingrediensen är Rosenrot. 

Rosenrot bidrar till syresättning av blodet, rensar och detoxar blod samtidigt som det ökar syreupptag i muskler och hjärna.

Har använts inom rymdprogram och elitidrott i flera decennier med mängder av studier på dess effektivitet och säkerhet.

Rekommenderad användning - 3 spray under tungan, 3 ggr per dag. 

EPA-DHA kapslar - Essentiella fettsyror är bland det mest nyttiga man kan ta i kosttillskottsväg. Miljardindustrin som skapats runt Omega 3-tillskott har, i vanlig ordning, en liten del av pusselbiten men har missat helhetsbilden. Det vanligaste inom omega-tillskott är att man tar omega 3, eller omega 3 och 6 med en högre dos omega 3. Det är inte fettsyrorna i sig som är nyckeln till framgång - det är ration mellan dessa. 

Omega 6 främjar inflammatorisk respons, medan omega 3 verkar hämmande. Ofta handlar det inte om ett underskott på fettsyror, men en obalans mellan dessa. 

DHA eller ”dokosahexaensyra” är enormt bra för att öka cellmembranens fluiditet, och i en frisk hjärna är ca 50% av lipiderna i form av DHA.

EPA eller ”eikosapentaensyra” har en liknande effekt och omvandlas mycket lättare till DHA än andra korta omega 3-fettsyror. Det har också en skyddande effekt för hjärnan och ögon. 

Rekommenderad användning - 3 kapslar per dag vilket ger 360mg av DHA och 540mg av EPA.

Flex JC - ”joint and cartilage” d.v.s leder och brosk.

Hyaluronansyra är en väldigt viktig komponent för friskt brosk. Det absorberar och behåller vatten för ledrörlighet och dämpande effekt. Det används även i huden för att hålla den hydrerad och slät. 

Kondroitin och glukosamin  verkar gemensamt för att reparera och verka smärtlindrande vid ledsmärtor 

Flex JC använder den form av kondroitin som visat sig vara mest verksam i de studier som utförts, samt rätt ratio mot glukosamin för att få ett tillskott som verkar i enlighet med de studier som finns på dessa komponenter. 

Även MSM (dimetylsulfon) är tillsatt för att ge extra verksam effekt på värkande leder.

Gem Balance - Innehåller aminosyran DL-Phenylalanin som visat sig vara väldigt effektiv vid kronisk smärta, nedstämdhet och stress. 

L-phenylalanin och L-tyrosin konverteras i hjärnan till hormonerna noradrenalin och dopamin som ger mental energi samt reglerar känslomässigt stadium.

Tillskottet ger endorfin-boost, vilket man kan uppmäta även vid intag av kakaobönor och något som utsöndras när man känner sig förälskad. 

Tillsammans med B- och C-vitaminer samt kelerade mineraler ger detta tillskott hjärnan den energi som annars hade kunnat varit svår att uppnå med diet enbart.

Rekommenderad användning: 2 kapslar på morgonen för mer energi och humörförbättring. Vid kroniska smärtor rekommenderas 2 kapslar 3ggr dagligen.

Gem Balance 5 - Samma sammansättning som ovan, med tillskott av 50mg 5HTP (5-hydroxy-L-tryptofan) vilket hjärnan omvandlar till serotonin. 

Serotonin har en lång rad effekter på välmåendet, bland annat reglerar den känsla av välmående, lugn, känsla av trygghet, avkopplande samt ökar koncentrationsförmågan.

5HTP framställs ur Tryptofan vilket är en naturligt förekommande aminosyra som kroppen använder vid produktion av melatonin och serotonin - vilket styr såväl sömncykeln som hormonproduktionen.

50mg 5HTP motsvarar ungefär 500mg tryptofan.

Rekommenderad användning: 2 kapslar morgon. För maximal effekt, 2 kapslar 3ggr dagligen.

GemAminos - Aminosyror som är mat för framför allt tarm och hjärna.

Rikt framför allt på glutation, vilket avaktiverar fria radikaler, motverkar tillväxt av tumörer (anti-angiogenesisk), underlättar vid allergi, diabetes och artros. 

Hjälper att skydda kroppen mot vissa skador åsamkade av strålning, alkohol och cigaretter. 

Innehåller följande aminosyror:

L-Glutation, DL-Phenylalanin (DLPA), L-Taurin, L-Histidin, L-arginin, L-Ornitin, L-Glutamin och L-Glutaminsyra, L-Metionin, L-Tyrosin, DMAE, L-Lysin, Acetyl-L-Carnitin.

Rekommenderad användning: 2 kapslar morgon.

GemZyme - ”Systemisk” innebär över hela kroppen. Systemiska enzymer hjälper kroppen att upprätthålla homeostas, d.v.s korrekt balans. 

Systemiska enzymer med Serrapeptas hjälper kroppens alla funktioner, så som blodproduktion, reparation av leder och ligament, sårläkning, stärker det kardiovaskulära systemet.

HeartGems - Tillskott för hjärtat.

Studier visar att höjda nivåer av homocystein är starkt sammankopplade med utvecklande av sjukdomar så som hjärtsjukdomar, Alzheimers, stroke, svår diabetes, lupus, fibromyalgi, kronisk trötthet och andra kroniska tillstånd.

HeartGems innehåller ämnen som bidrar till en frisk blodproduktion, kardiovaskulär funktion, mentalt tillstånd samt välfungerande tarm. 

Innehåller aminosyran TMG (Betain) vilket kommer från rödbetan, som i studier har visat sig ha en enormt positiv effekt på hjärtfunktionen.

Oxy-Immune - Blev det lite för mycket alkohol? Skippa solglasögonen och drick lite Oxy-immune istället. Formulerat för att återställa vätskebalans och hålla dig hydrerad. 

När Oxy-immune blandas med vatten sker en exotermisk effekt vilket lättare förmedlar syre och väteatomer till våra celler. Den agerar även som en metabolismkatalysator vilket ökar näringsupptaget och ökar metabolismen. 

Stärker immunförsvaret genom tillförande av syre i blodet vilket ger starka och friska celler.  

Rekommenderad användning: 1 glas på kvällen samt 1 glas på morgonen.

Immune support botanicals II - Kapslar med immunförsvarsstärkande örter med selen.

Designat för att fungera väldigt bra ihop med de andra immun-tillskotten från Gematria (AIR Multi-immune Caps & Spray). Skapar tillsammans med dessa produkter en symbios och synergieffekt vilket stärker immunförsvaret kraftigt. 

Innehåller bl.a. kurkummin, uncaria tomentosa (cat’s claw), jergon sacha (dracontium perviuanum), bittermelon, selen, phyllanthus niruri (även kallad piedra ”stone breaker”). Piedra är det spanska smeknamnet för denna växt då den är känd för att kunna ”spränga” njursten genom att stärka lever och njurar. Den är också känd för att stärka immunsystemet mot angrepp från virus, malaria, parasiter, svamp, tuberkulos och övriga bakterier.

L-Lysine - L-lysin är en essentiell aminosyra som kroppen ej tillverkar själv. Vi får den via diet, men i vissa fall krävs det extra tillskott av detta. Detta kan framför allt gälla vegetariska dieter eller äldre personer som inte har samma möjlighet att binda kalcium och bilda kollagen längre.

Lysin hjälper kroppen att ta upp adekvata mängder kalcium, bidrar till kollagenproduktion för ben, brosk och hud. Den hjälper även till med bildandet av antikroppar (för att bekämpa virusangrepp), hormoner och enzymer. 

Den bibehåller även rätt balans av kväve hos vuxna och barn. 

Lysin behövs för benväxt samt bibehållande av korrekt pH-balans.

Lysin kan användas om man känner/vet att man blivit smittad av ett virus - varpå man kan ta 1 kapsel 1 gång per timme i 8 timmar, eller tills man inte känner sig påverkad av angreppet längre.

Hjälper även till att stävja utbrott av herpesvirus. Under 1950-talet upptäckte forskare att L-Arginin kan förvärra herpesutbrott, medan L-Lysin kan dämpa och helt stoppa utbrott av herpesviruset (både munsår och könsvårtor). 

Rekommenderad användning: 1 tablett 3ggr dagligen. Vid virusangrepp/utbrott, 1 tablett i timmen.


L-Ornitin - Från ca. 30 års ålder producerar hypofysen 1% färre tillväxthormoner per år. Tillväxthormoner är nödvändiga för att hålla kroppen i ett ungt stadium. L-Ornitin är en av de mest potenta aminosyrorna som stimulerar produktion av mänskligt tillväxthormon. På tillskottsmarknaden är det vanligt att man säljer kosttillskott med tillväxthormon baserade på animaliska eller plant-hormon. 

I vanlig ordning är det bäst att låta kroppen producera de ämnen kroppen behöver själv, så långt det är möjligt, istället för att tillsätta enzymer som våra kroppar måste bryta ned först innan de kan omvandla dessa till egna byggstenar.

Studier på L-Ornitin har visat att tillskott av denna aminosyra kan bygga upp en skadad tymuskörtel vilket i princip har en föryngrande effekt. Detta ger även immunförsvaret en kraftig boost. 

Andra organ som kan byggas upp igen med hjälp av L-Ornitin är hjärta, lever, mjälte, njurar och hud.

Tillväxthormoner är även en viktig komponent vid kroppsbyggande. 

Genom att konvertera fettreserver till energi ökar L-Ornitin metabolism och fettförbränning. 

Rekommenderad användning: 1 kapsel vid läggdags, eller 3-4 timmar före måltid.


MagSpectrum - Validerad genom kliniska studier, levererar detta magnesiumpreparat magnesium till kroppens celler med väldigt hög träffsäkerhet. Upp till 25ggr högre upptag än andra ”likvärdiga” tillskott.

I vanliga fall har vi svårt att plocka upp magnesium från tillskott - ofta är det bättre att ta upp magnesium via huden, som spray. Gematrias kelerade laser-behandlade magnesium hjälper hjärta, hjärna, immunförsvar och växande muskler. 

Innehåller 5 olika aminosyror som bidrar specifikt bidrar till att återställa magnesiumbalansen i våra celler.

Att återställa magnesiumbalansen i kroppen innebär ökad energi, förbättrat tänkande och minne, bättre sömn. Det kan stärka ben, öka vår träningsförmåga och förbättra humöret.

Enbart dessa faktorer är ofta nog för att få en enormt bättre livskvalitet.

Rekommenderad användning: 2 kapslar 2ggr dagligen.  MSM (Dimetylsulfon) är en naturligt förekommande substans som kommer från svavel. Det återfinnes i världshaven, jorden, och i atmosfären. MSM bildas när svavelkomponenter plockas upp från sin omgivning av plantor och växter. MSM är alltså organiskt svavel som kroppen med lätthet kan ta upp.

Svavel är den fjärde mest förekommande mineralen i kroppen. Det används framför allt för att för att underhålla och reparera vävnad, framför allt hud, ådror, organ och leder. 

Verkar direkt inflammationshämmande. En av dess främsta användningsområden är vid smärtor relaterade till inflammation, så som vid artros. 

Används även med framgång vid följande åkommor: akne, karpaltunnel, ögoninflammation, infekterat tandkött, sköra naglar och nagelband, trötthet, sår, solbränna, muskelkramper, åderbråck, svamp, håravfall, inflammation i leder. 

Fungerar även med dokumenterad framgång för följande: ökad blodcirkulation, sura uppstötningar, astma, sportskador, förstoppning, allergier, Crohn’s, Fibromyalgi m.fl. 

Finns både som kapslar och pulver. 

Nitroxx - Önskar du öka kroppens nivåer av en molekyl som bevisat sig kunna läka skador på hjärtat, och som kan förhindra och reparera skador på blodkärl, som ökar blodcirkulation och som visat sig kunna vända impotens och till och med öka sexuell funktion hos män och kvinnor?

Kväveoxid är denna livsnödvändiga lilla molekyl som styr så mycket i våra kroppar. Det är nästan lättare att räkna upp vad den inte gör då ”den gör allting, överallt” enligt utsago från Dr. Jonathan Stamler som studerat kväveoxid och dess funktioner.

År 1998 fick han tillsammans med sitt forskarteam årets Nobelpris i Medicin för deras upptäckter.

ADNO (Arginin-baserad kväveoxid) innebär att kväveoxid produceras i vävnad från aminosyran arginin. Nitroxx innehåller laser-behandlad arginin som i studier visat fantastiska resultat hos personer med bl.a. hjärtproblem. 

Mängden kväveoxid ökade med uppåt 600%, något man ej kommit i närheten av med andra tillskott. 

En kort lista över vetenskapligt bevisade effekter av arginin-baserad kväveoxid:

- Ökad energi, vitalitet och känsla av välmående.

- Förser hjärnan med tillräckligt blodflöde och hjälper hjärnceller att kommunicera.

- Förser kroppen med adekvata mängder ämnen som bidrar till kognitiv utveckling, framför allt långtidsminne.

- Håller artärerna till hjärtat öppna för ökad träningstolerans samt reducerad risk av hjärtattack.

- Blodkärlsvidgande vilket sänker blodtrycket. Har använts istället för blodtrycksmedicin för att undvika onödiga bieffekter.

- Arginin stimulerar produktion av tillväxthormon vilket återuppbygger, hud, muskler och interna organ med en föryngrande effekt, varpå bieffekten är att man känner sig yngre och i vissa fall även ser yngre ut.

- Potensmedel för både kvinnor och män. Kan hjälpa till att reparera skadade blodkärl vilket lett till impotens, samt bygga upp starkare blodkärl hos män som upplever försämrad funktion. 

- Förhindrar att blodet klumpar sig vilket i sin tur förebygger potentiella hjärtattacker och stroke.

- Immunförsvaret använder sig av ADNO för att attackera och ta kål på bakterier, virus och tumörceller. 

- Kan öka både ben- och muskelmassa.

- Kan reducera fettvävnad.

- Minskar risken för diabetes genom att kontrollera utsöndrande av insulin till bukspottkörteln. 

- Kan underlätta vid hemorrojdbesvär.

- Motverkar fria radikaler.

- Reglerar kolesterolvärde och förhindrar att LDL-kolesterol oxideras och blir farligt.

- Minskar risken för kardiovaskulär skada även vid kraftigt eleverade kolesterolvärden då den minskar den giftiga effekten av av skadade makrofager.

- Tumörshämmande i en mängd olika cancerformer. 

- Kan spela en stor roll i förbättrande av kognitiv funktion hos Alzheimers och Parkinssons-drabbade.

- Kan läka och återskapa skadade artärer som förser hjärta, hjärna och andra organ med blod och syretillförsel. 

Rekommenderad användning: 2 kapslar 3ggr dagligen. Tas hellre i samband med kolhydrater vilket kan öka upptaget, medan proteinintag kan hämma upptag. 

Oxy-Immune Trace Element Complex - En komposition av 72 spårämnen från havsvatten för ett friskt immunförsvar och syresättning av vävnad.

Till skillnad från makro-mineraler (så som magnesium och zink) finns det vissa ämnen som kroppen endast behöver väldigt små mängder av, dessa kallas för spårämnen eller mineraler.

Även om det är otroligt små mängder som behövs kan det åsamkas stor skada på kroppen om något eller några av dessa ämne saknas.

Oxy-Immune innehåller alla de 72 mineraler som förekommer naturligt i naturen och i våra kroppar. Dessa mineraler är dessutom behandlade med Gematrias Qi-laser vilket i studier visat sig kunna öka upptaget upp till 5ggr. 

Rekommenderad användning: 7 droppar i 2,5dl vatten 3ggr per dag. 

Phyto5000 - 42 000 ORAC-enheter i en kapsel!!

För att förstå vad detta innebär tar vi en titt på vad ORAC är för något. 

ORAC står för Oxygen Radical Absorption Capacity - vilket är ett mått för att mäta antioxidativ effekt. 

Rekommendationen är att få i sig minst 3000 till 5000 ORAC-enheter per dag, vilket motsvarar 5 - 9 portioner frukt och grönt. 

När detta tillskott utvecklades siktade man på att trycka in 5000 ORAC-enheter per kapsel. När man så använde Qi-lasern för att förhöja effekten och skickade iväg den till ett labb för analys fick man reda på att kapseln ger 42 000 enheter.

Det är minst 8ggr rekommenderat dagligt intag av antioxidanter.

Antioxidanter är extremt viktiga för att minska antalet fria radikaler i kroppen vilket ökar i takt med inflammation och hälsotillstånd så som hjärtsjukdom och cancer. 

Phyto5000 innehåller bland annat extrakt från: Reservatrol, körsbär, te, tallbark, bioflavonoider, ginkgo biloba m.fl. 

ReCharge - Energitillskott utan koffein. 

ReCharge innehåller faktorer som vitaliserar och ger energi till varenda cellkärna - mitokondrie. Den reparerar innanmätet på celler och ger nytt liv och energi i våra små kraftcentra. Via en process som kallas ”fotoakustisk resonans” låter man en laserimpuls ”stämma” en molekyl, likt en stämgaffel kan användas för att stämma ett instrument. Denna process gör att kroppen kan använda mycket mer av de molekyler som är stämda på detta sätt, innan den tar en titt på dem och avfärdar dem som förbrukade.

ReCharge består av en noga sammansatt formula på aminosyror som verkar på cellnivå samt vitaminer som bygger upp och reparerar på cellnivå. 

Innehåller: Acetyl-L-Carnitin, L-Carnitin, DMAE, N-Acetyl-Cystein, L-Taurin, Acerola, D-Alfa-Tocoferyl, Selen, Metylkobalamin, Biotin. 

Rekommenderad användning: 1 till 2ml per dag under tungan.

Finns även en variant för djur. 

ReLuma Eye Cream - En ögonkräm designad för att minska muskelsammandragningar runt ögonen utan att behöva injicera något kemiskt som tar kål på nerverna. Stamcellsteknologi har använts för att få fram ingredienser som aktiverar cytokiner, tillväxthormon och andra signalproteiner som optimerar cellfunktion och cellförnyelse.

Innehåller bland annat Co-Q 10, Arbutin, Laktritsextrakt, Extrakt från grönt te, Grapefruktextrakt, Sheasmör m.m.

Appliceras runt ögonen för att minska rynkor och muskelspänningar.

ReLuma Illuminating Anti-Aging Serum - Enligt samma princip som ReLuma Eye Cream används denna kräm för att uppnå en föryngrande effekt tack vare cellaktivering. 

Åldrande innebär att ytliga celler i huden, så som fibroblaster, förlorar sin energi och effektivitet, vilket leder till en förtunning av huden som också förlorar sin elasticitet då kollagen inte binder lika bra längre. 

Ingredienserna i ReLuma ger cellerna näring för att kunna regenerera sig och åter aktivera signaler som är viktiga för att cellerna skall sköta sina jobb.

Hjälper mot fina linjer och rynkor. 

Aktiverar basalceller (stamceller i övre hudlagret) vilket ökar cellförnyelse.

Ökar kollagen, elastin och andra matrixproteiner som förstärker och föryngrar huden.

Striatal Support Formula - Glutation i sprayform. 

En väldigt kraftfull formula som används för att hjälpa kroppen avgifta sig från tungmetaller och slagg. Sprayen innehåller komponenter som är mycket effektiva vid neuroinflammatoriska eller degenerativa tillstånd så som Alzheimers, MS, Parkinssons eller demens. Det är en potent antioxidant som främjar cellmembransreparation. 

Sulfhydrylgrupper binder till tungmetaller så som kvicksilver och för detta med sig ut ur kroppen, även från hjärnan som är väldigt svåråtkomlig vad gäller dessa saker. 

Förbättrar neuroner kopplade till finmotorik och fysiska rörelser.

Ökar och balanserar dopaminnivåer.

Förser kroppen med glutation vilket bidrar till utrensning av slagg och tungmetaller, reparerar cellmembran och skyddar mot fria radikaler.

Främjar friska neuroner och balanserad serotoninnivå.

Systema - Njut av stamcellsforskning från tryggheten av ditt hem.

Huvudingrediensen i Systema är ett extrakt från sjögräs, närmre bestämt ett ämne vid namn fucoidan. Studier visar att fucoidan ökar produktionen av stamceller i benmärgen, samt dess fortsatta färd ut i systemet. 

Stamceller är celler som ännu inte fått en roll, och som är fria att åta sig vilken roll de än behöver ta för att göra bäst nytta i kroppen.

Tillsammans med en kraftfull blandning av superörter och bär som dessutom är aktiverade med Qi-laser ger Systema din kropp en chans att bekämpa fria radikaler, producera nya stamceller och därmed föryngra sig och bygga upp en starkare kropp på alla fronter (systematiskt). 

Total Calm - En aminosyrabaserad produkt designad för att ge näringsinriktad support för reducering av stress, spänningar och ångest, vilket i sin tur leder till bättre sömn och allmäntillstånd.

Hjälper även vid allvarligare tillstånd så som ADHD, utmattningssymptom, epilepsi m.m. 

Innehåller en kombination av GABA (gammaaminosmörsyra), L-Taurin och 5-HTP. 

Rekommenderad användning. 3 kapslar per dag. 

Gärna kvällstid. - Hittills det enda tillskott på marknaden som har kombinerat fullspektrum av mineraler tillsammans med alla essentiella aminosyror i kelerad form. 

Innehåller bl.a. kalcium, magnesium, zink, mangan, järn, koppar, selen, krom, vanadin, molybden, boron och kobalt. 

Mineralbrist är bara påbörjan på en kropp i obalans, vilket i sin tur leder till kaskadeffekter av följdsjukdomar och besvär.

När man väl nått ett stadium av sjukdom efter flera års obalans kan det vara svårt att veta exakt vad det är som felas. Oavsett om man är frisk som en nötkärna eller i krassligt tillstånd är det av enorm vikt att tillföra kroppen de mineralämnen och aminosyror kroppen behöver för att fungera optimalt. Det kan antingen vara ett första steg i ett fortsatt hälsosamt liv, eller ett första steg tillbaka till ett hälsosamt liv. 

Rekommenderad användning: 3 kapslar 2ggr per dag. Vid mineralbrist i ben rekommenderas dubbel dos.  

ION Silver

Svenskt företag som producerar kolloidalt silver i olika former och utvecklar produkter som garanterat gör skillnad. - Bakteriedödande och bra mot virusangrepp. Silver har använts sedan urminnes tider för att rena vatten. Kolloidalt silver är s.k silvernitrit vilket används i stor utsträckning inom vården, framför allt för att rengöra sår och vid förslutande av hud efter operation. Det finns inget annat preparat som är bättre på att rengöra utan att för den sakens skull vara giftig på något sätt, samtidigt som den bidrar till snabbare sårläkning. Användningsområden för kolloidalt silver är näst intill ändlöst. Det fungerar bra vid bland annat:

Acne, rosacea, brännskador, candida, förkylning, halsfluss, njurbesvär, prostatabesvär, psoriasis, reumatisk värk, urinvägsinfektion, ögon- och öroninfektion.

Då man ej får göra några hälsopåståenden håller sig Ion Silver till att sälja produkten som ”vattenrening”.

MSM - Metylsulfonylmetan är ”mirakelmedlet” som tillför kroppen organiskt svavel och är bra för alltifrån ledvärk till hudproblem, sköra naglar och håravfall.

MSM en naturlig källa till organiskt svavel som utgör 0,25 procent av människans kroppsvikt. Svavel förekommer framförallt i kroppens proteinrika vävnader så som brosk, senor, ligament, muskler, skelett, hud, hår och naglar. Då det utgör en viktig byggsten för dessa vävnader kan näringstillskott med MSM hjälpa vid bland annat ledproblem, värk, inflammation, eksem, torr och kliande hud samt vid håravfall, försämrad hårkvalitet och sköra naglar.

Att inta MSM är också bra för personer som tränar då det minskar träningsvärk, förbättrar återhämtningen och minskar den oxidativa stress som uppstår i samband med fysisk belastning. Intag kan också vara bra under en detox, vid allergi samt vid regelbundna magproblem. När man börjar med MSM bör man starta med en längre dos för att succesivt öka intaget till en dos omkring tre gram MSM dagligen.

C-vitamin förbättrar upptaget och effekten av MSM.

Finns även en MSM-variant för djur.

Liposomal Vitamin C /Ungern

Humiforte Plus - Humiforte är ett kosttillskott av fulvosyra och humussyra som har framställts ur ungersk torv av hög kvalitet. Dessutom har Humiforte berikats med C-vitamin ur acerolakörsbär. C-vitamin bidrar bland annat till immunsystemets normala funktion. Förutom C-vitamin innehåller produkten även en mängd olika mineraler såsom exempelvis zink som bidrar till normal kognitiv funktion och dessutom till immunsystemets normala funktion. 

Rekommenderad användning: 2-4 kapslar. 

GlukoMax -  100% ren glukosaminsulfat. Viktig näring för att kroppen skall kunna hantera och motverka olika förslitningsprocesser.

Get the tea

Get The Tea och deras produktlinje är produkter utvecklat för optimal utrensning - detox. Med högkvalitativ örtblandning och recept från Traditionell Kinesisk Medicin är dessa teer och kapslar garanterade att ge effekt. Ett måste för att rensa kroppens reningsorgan från slaggprodukter så att man verkligen kan ta till vara på de förändringar man gör med sina levnadsvanor.

Allicin advanced - Naturens antibiotika.

Allicin är ett ämne utvunnet ur vitlök. Vitlök har använts i alla tider, på alla jordens hörn och för alla möjliga åkommor. 

Allicin som ämne isolerades år 1944 och fick sitt namn från det latinska namnet för vitlök - Allium Sativum.

Hjälper immunförsvaret på en mängd olika sätt - och detta utan att man behöver skämmas för sin andedräkt!

Kan även vara till hjälp bland annat vid: 

- upprörd mage

- behov av att reglera blodtryck

- behov att att reglera kolesterolvärde

- dålig blodcirkulation

- förbättrad munhälsa

- diarre 

Innehåller bioflavonoider som har bevisade effekter och kan hjälpa med:

- förbättrad syn

- förbättrad kardiovaskulär hälsa

- ökad kapillärstyrka

- förbättrad struktur av bindväv och hud

- stärkt immunförsvar

Innehåller även B12 och C-vitamin.

Vegetarisk kapsel.

Rekommenderad användning: 1 kapsel per dag.

Astaxanthin Max - Solskydd inifrån!

Astaxantin är en extremt kraftfull antioxidant. Det är upp till 550ggr starkare än E-vitamin och 10ggr mer potent än beta-caroten. 

Det är dessutom en av få nutrienter som har förmågan att passera inte bara blod-hjärnbarriären  men även blod-retinabarriären, vilket kan förklara varför astaxantin kallas för ögonnäring.

Kan hjälpa reglering av triglyceridnivåer, brosk och senor, rensar och hjälper immunförsvaret samt ger ett effektivt solskydd.

Astaxantin kan användas för att bygga upp ett naturligt solskydd i huden. Studier har visat att man inom loppet av två veckor kan märka en drastisk skillnad i den tid det tar innan huden blir röd/irriterad av UV-strålning. Effekten kan jämföras med solskydd som blockerar UV-strålning, men utan behov av att smörja vårt största organ - huden - med kräm som, i många, fall är cancerframkallande av olika anledningar. Antingen för att krämen i sig innehåller ämnen som är skadliga, eller för det faktum att solkräm inte skyddar huden från det som gör att solen kan orsaka cancer - nämligen IR-strålning. Det är IR-strålningen som värmer upp huden vilket orsakar rödhet och därefter brännskador. 

Kroppens naturliga försvar heter melanin, vilket är ett pigment som finns lite överallt i kroppen och skyddar oss från solen genom att absorbera UV-strålning. Ju mer sol vi får desto mer melanin blir synligt, vilket gör att huden blir mörkare.

Ju mörkare huden blir desto mer ljus absorberas, vilket i sin tur innebär solskydd. 

Att smörja sig med krämer för att skydda sig från solen är ett kapitel för sig - tanken är god med genomförandet är mindre lyckat. 

Att skydda sig inifrån och ut är alltid bästa försvar. Astaxantin fungerar som ett naturligt solskydd vilket gör att vi kan vistas längre i solen utan att få brännskador, samtidigt som vi får den positiva effekten av D-vitaminproduktion. Däremot skall man vara noga med att inte missbruka detta naturliga skydd och vistas långa stunder i solen utan att söka skugga. Man kan fortfarande bli bränd - men det kommer ta mycket längre tid och kräva mer exponering.

Astaxantin utvinns ur alger och är kraftigt rött. 

Utöver detta innehåller kapseln även Vitamin C, Blåbärslöv och tomatextrakt. 

En väldigt kraftfull mix för både hud och ögon.

Rekommenderad användning: 1 kapsel per dag.

Bilberry leaf extrakt - Bilberry är namnet på det europeiska blåbäret. Detta är alltså ett extrakt på (ekologiska) blåbärslöv från Europa.

Kraftfulla antioxidanter i form av antocyaniner som stärker blodet, reglerar kolesterol och kan hjälpa synen.

Rekommenderad användning: 2 kapslar per dag. 

BOKU original Super Protein - En ekologisk proteinblandning från växtbaserade proteiner.

Extraherat från groddat brunris, sölalg och tranbärskärnor.

18g protein per portion.

Bra motpol mot de flesta proteinpulver på marknaden som är vassle-baserade och därmed innehåller laktos, kasein, antibiotika, hormoner och vaccinrester, eller är sojabaserade vilket i stor utsträckning innebär genmanipulerade grödor, rester från besprutning, miljö- och klimatpåverkan från dessa odlingar samt lägre kvalitet på proteiner då dessa extraheras under högt tryck och hetta.

Denna aminosyrablandning är helt fri från denna typ av ”slagg” och produktionsproblematik och passar väl för vegetarianer, veganer, eller allätare som vill minska något på immunförsvarets konstanta påfrestningar.

Cinnamon/Ceylon - Ett kanelpulver på ceylon från Sri Lanka. Den vanligaste formen av kanel kommer från cassia, Vad gäller hälsoeffekter av dessa olika typer av kanel tvista di lärde om. Den huvudsakliga skillnaden är smaken (ceylon är mildare i smaken) samt ämnet kumarin. 

Cassia innehåller rätt höga mängder kumarin som blir giftigt vid hög konsumtion. Om man vill använda sig av kanel för dess hälsoeffekter bör man alltså använda sig av ceylon för att undvika förgiftning. 

Det har länge varit känt att diabetiker kan använda sig av kanel för att reglera blodsockernivån.

Studier har även visat att just ceylonkanel fungerar utmärkt som tillskott för diabetiker.

Det finns dock inga studier än som har klargjort bästa dosering.

Den vanliga dosen är 1-6 gram per dag. 

Kanel är även antiinflammatoriskt och kan hjälpa vid smärtor relaterade till inflammation i leder så som artros och fibromyalgi.

Även bra källa till fibrer och spårämnen av mangan och kalcium.

Rekommenderad användning: 1 kapsel 2ggr per dag. 

Colostrum Complete - Kolostrum är så kallad ”råmjölk”, vilket är den mjölk kon producerar de första dagarna efter förlossning. 

Denna mjölk innehåller väldigt många näringskomponenter, probiotika, vitaminer, mineraler, aminosyror och immunförsvarsstärkande ämnen. 

Vitamin A, B1, B2, B6, B12 och E finns tillsammans med spår av alla andra vitaminer. Mineraler så som kalcium, natrium, magnesium och zink. 

Såväl essentiella som icke-essentiella aminosyror, essentiella fetter så som fosfolipider som bygger upp cellmembran och skyddar tarmarna från proteinliknande substanser så som gluten läckage in i kroppen. 

Det är ett väldigt bra komplement för att bygga upp och reparera symtom så som ”läckande tarm”, där tarmarna börjat släppa förbi ämnen som ej är helt nedbrutna eller som liknar ämnen som skall släppas igenom. 

Mycket bra för tarmhälsan!

Förbättrar återhämtning efter träningsskador och operation. 

Vid tillverkning försvinner i princip all laktos, vilket innebär att även laktosintoleranta klarar av denna produkt. 

Är man allergisk mot mjökprotein bör man däremot vara lite mer försiktig. 

Rekommenderad användning: 1-2tsk 1-2ggr per dag. 

Finns i smak Choklad eller vanlij, som pulver eller i kapselform.

Essential B’s - Ett vitamin B-komplex med följande blandning:

B12 (200mg) - som metylkobalamin varav 1% cyanokobalamin

B8 (99mg) - inositol

B6 (50ml) - pyridoxin

B7 (50mg) - biotin

B9 (1mg) - folsyra

Vit C (200mg)

Bioflavonoider (50mg)

Rekommenderad användning: 1 kapsel per dag

Formula 13 Pomegranate Tea - Detta te är samma som Life Change Tea dock något mildare då det även innehåller Aloe vera, moringa och granatäpple tillsammans med lite stevia (för smakens skull).

Det räknas som fritt från koffein då koffeinhalten understiger 5,92 mg per 170g te (koffeinhalten i detta te ligger på 0,079 mg). 

En väldigt mild detox som förtärs under en månads tid. 

Bra i förkylningstider för att hålla kroppen fri från diverse inkräktare. 

Grapeseed extrakt - Vindruvskärneextrakt är en mycket kraftig antioxidant som bland annat skyddar mot fria radikaler. Innehåller reservatrol som är ett naturligt försvar mot bland annat bakterier, svamp och virus. Reservatrol har fått en rad positiva effekter tillskrivet, bland annat antiinflammatorisk, neurologiskt skyddande, cancerhämmande, virushämmande och till och med föryngrande. 

Vindruvskärnor innehåller en hög mängd OCP (oligomeriska proantocyanidinkomplex), ca. 95% av kärnan består av detta, vilket är högre än något annat antioxidantextrakt. 

Studier visar att detta är till stor hjälp vid hjärt- kärlsjukdomar, förhårdning/plack i artärer, högt blodtryck, högt kolesterol och dålig blodcirkulation.

Även bra för munhälsan, synen, levern, hudelasticitet, ben och leder samt blodsockernivå.

Rekommenderad användning: 1 kapsel per dag.

Gymnea - Reglerar aptit och blodsocker.

Gymnea är en oleanderväxt som härrör från Indien och Afrika. 

Löven har traditionellt använts för att göra huskurer av olika slag och har lång dokumenterad användning inom Ayurveda. På hindi kallas växten ”gurmar” vilket betyder ”sockerförstöraren”.

Kan hjälpa att reglera aptiten då den minskar sötsug.

Blockerar sockerupptag och hjälper kroppen att hålla en balanserad blodsockernivå. 

Kan vara mycket effektiv hjälp vid viktnedgång.

Bör ej tas av personer som lider av hypoglykemi eller låg blodsockernivå. 

Rekommenderad användning: 1 kapsel 2ggr per dag.

Life Change Fat Burners - Susanne Lanefelt i kapsel. Förbränn fett som aldrig förr!

Denna produkt kombineras bäst med ”Super Strength Tea” för maximerad effekt - om det är fettförbränning man vill aktivera.

Bryter ned fett som är lagrat i kroppen, i levern, samt fett som ännu ej är bundet.

Regelbunden användning kan hjälpa med blodtrycket och kolesterolnivån.

Innehåller: Kolin, Inositol, Lecitin, L-Metionin, Fosfatidylinositol. 

Pine Bark Extrakt - Tallbarrsextrakt är antiinflammatoriskt, innehåller ämnen som är antifungala, antibakteriella och stärker immunförsvaret. 

Bra vid svullnad på grund av inflammation i övre och nedre luftvägarna. Förkylning, pollen, allergi, hosta, bronkit och feber. 

Kan hjälpa vid hjärndimma och blodtrycksproblem. 

Stärker endotel (celler som täcker insidan av blodkärl), stärker njurarna, kan förbättra synen, hjälper vid brosk och ledproblem, kan hjälpa fertilitet hos män. 

Finns på kapsel eller i flytande form som tinktur. 

Rekommenderad användning: 1/4 tsk eller 1 kapsel dagligen.

Niacin advanced - Niacin, eller B3, är ”mirakelmedlet” mot artros och smärtor i leder. 

Niacin tas bäst tillsammans med övriga B-vitaminer, till exempel ”Essential B’s” för synergieffekt. 

Niacin kan orsaka rodnad över huden, vilket beror på att kapillärerna i huden förstoras. Denna effekt är inte farlig, men kan upplevas lite olustig om man inte är beredd på det. Man kan minska denna effekt om man tar niacin efter måltid, eller jobbar upp en tolerans genom att börja med 50-100mg per dag. 

Dessa tabletter har en koncentration på 400mg. 

Niacin fungerar bra på smärta kring leder då kapillärer vidgar sig vilket skapar större blodtillförsel och genomströmning. 

Bäst resultat har noterats vid ca 1000-1500mg niacin per dag. 

Även väldigt bra på att reglera triglycerider  (blodfetter).

Upp till 25% lägre kolesterolnivåer och 50% lägre triglycerider har uppmätts hos personer som började med 1000mg första dagen, 2000mg andra dagen och efter tredje dagen intog 3000mg per dag. 

Hjälper kroppen att bibehålla en bra balans av blodfetter, blodtryck, blodsockernivåer och ”lågdensitets-lipoproteiner” som har kopplats till hjärt- kärlsjukdomar och cancer.

Har man dålig blodcirkulation är niacin ett billigt sätt att råda bot på detta, samt en försäkring mot diverse problem relaterade till höga blodfetter och dålig cirkulation.

Har även visat sig ha positiv effekt vid minnesproblem och senilitet. 

Kan hjälpa vid sömnproblem då niacinamid aktiverar benzodiazepinreceptorer i hjärnan, vilket påverkar sömnen. 

Hjälper vid överkänslighet mot solen. 

Kan motverka åksjuka. 

Hjälper diabetiker som har problem med blodcirkulation i fötter och ben och fingrar. 

Ökar blodtillförsel till öronen vilket har visat sig kunna hjälpa vid dövhet, svindel och tinnitus. 

Kan stoppa migränanfall om man tar niacin när man känner att ett anfall är på väg. 

Olive Leaf - Ekologiskt olivbladsextrakt. 

Naturlig källa till antioxidanter.

Ger ökad energi.

Stärker immunförsvaret.

Reglerar kolesterolnivåer.

Reglerar blodtryck.

Stärker det kardiovaskulära systemet.

Oleuropein är ett ämne i oliver och dess blad som ger olivolja dess nästan bittra smak och står för den antioxidativa effekten i dessa. 

En polyfenol som har en rad hälsoeffekter och hälsofrämjande egenskaper.

Finns i flytande form eller på kapsel. 

Rekommenderad användning: 1 kapsel 2ggr per dag eller 1/4 tsk. 

Life Change Tea - Ekologiskt detoxte när det är som bäst. 

Drickes under en månads tid för att hjälpa kroppens reningsorgan att bli fria från slagg, toxiner, tungmetaller och annat som lagras under årens lopp.

Mycket av vår livsstil idag innebär påfrestningar för kroppen på olika sätt. Bland annat är vi allt för stillasittande, vilket bidrar till stagnant lymfsystem då lymfsystemet inte har något som hjälper blodet cirkulera. Detta bidrar till svårigheter att göra sig av med toxiner och slagg, vilket i sin tur bidrar till ökad påfrestning för lever och njurar. 

Genom att dricka detta te, vilket man kan göra till en daglig rutin - inte enbart en gång vart tionde år - hjälper man kroppen göra sig fri från ämnen som har gjort sitt men som ännu inte funnit sin väg ut.

Teet bryggs antingen på en gång eller i olika omgångar och en påse Life Change Tea räcker för en månads förbrukning. 

Teet är gjort på Persimonblad, Malvablad, Mariatistel, Läkemalvablad, Cnicus, Ingefära, Sarsaparillblad, blad från vitt och grönt te. 

Sammansättningen är efter ett recept från Traditionell Kinesisk Medicin för att detoxa och rensa njurar, lever, tjocktarm och blod. 

Tjocktarmen är en väldigt förbisedd del i våra kroppar. 

Ofta tömmer folk inte tarmen mer än en gång per dag, i vissa fall tar det ibland flera dagar mellan tarmtömning. Detta är inte normal och det är inte bra.

Ju längre maten befinner sig i tjocktarmen desto längre absorberas ämnen som ej hör hemma i våra kroppar då vi sällan äter helt ren mat.

Tarmtömning på två-tre ggr per dag är normalt och tyder på ett välfungerande system.

Teet hjälper till med detta. 

Har man en kropp med organ i stagnation och mycket slagg kan man räkna med en rätt så häftig effekt de första dagarna när organen äntligen får öppna ventilerna och rensa ut.

Life Change Tea kommer i två styrkor. 

En ”Regular Strength” och en ”Super Strenght”. 

Super Strenght rekommenderas såvida man inte har en känslig mage. 

Regular Strength innehåller 20% lägre dos av alla örter, vilket passar dem med känslig mage, eller äldre personer. 

Detta te kommer att förändra ditt liv.

Life Change Tea.. helt enkelt!

Wildflower West Sun Damage Serum 

- Läker ut skadad hy.

Reparerar och skyddar huden från sol, vind och miljöföroreningar. 

Med en grund baserad på ren nyponrosolja hjälper detta serum huden till detox, läkning av solskador, missfärgningar, tumörer, utslag, akne, kemiska skador - samtidigt som den hjälper jämna ut orenheter och återuppbygga uttorkade partier och hud som åldrats snabbare på grund av påfrestningar. 

Innehåller extrakt från ökenväxter:

Chaparral, Klotmalva, Arizonacypress, Mjölon, Echinacea samt nyponrosolja. 

Chaparralbusken innehåller ett ämne kallat nor-dihihydroguairetic (NDGA) vilket har bevisat antitumör- och anticancer-egenskaper. 

NDGA hämmar aerobisk och anaerobisk glykosis - vilket är det sätt cancerceller ”andas”. De kan inte skapa sin energi genom att omvandla syre till energi (aerobisk aktivitet), de omvandlar kolhydrater till energi istället (anaerobisk aktivitet). 

Studier på råttor har visat att NDGA i princip stannade anaerobisk aktivitet helt och hållet, vilket inte skadar friska celler då de kan använda aerobisk aktivitet för att ”andas”. 

Chaparral innehåller även flavonoider som är starkt antivirala och antifungala. 

Klotmalva hjälper celler att behålla vätska vilket hjälper till att bevara hudens fuktighet, samt mildra väderbiten hud.

Mjölon hjälper huden reglera melanin vilket kan förbättra missfärgningar som uppstått p.g.a melaninobalans.

Echinacea är känt för sin immunstärkande effekt.

Wildflower West Sun Damage Serum är en mycket potent produkt som kan skydda, förebygga och hämma effekterna av hudskador. Går även att smörja på hudcancer och områden med upphöjda födelsemärken för att förhindra utveckling av dessa till värre tillstånd. 

D-365 - En mild form av tjocktarmsdetox.

Hjälper vid tillfällig förstoppning och magbesvär som beror på ”inkräktare” i form av bakterier, virus, parasiter. 

Innehåller persimonlöv, malvalöv, läkemalva, acidophilus. 

Life Change Power Cleanse - Extrem detox om man vill ”blåsa” systemet totalt.

Denna produkt bör ej tas om man inte har kört en månad Super Strength detoxte först - annars kan man få ont i magen på grund av denna kraftiga blandning av örter.

Direkt verksam, mycket effektiv detox.

Kuren intas på 8 dagar. 

Man brygger teet så som Regular och Super Strenght, på en gång, och låter därefter brygden stå i kylskåp under tiden man genomgår kuren.

Mycket effektiv örtblandning som rensar lever, njurar, tjocktarm från slagg, toxiner, tungmetaller, parasiter och annat otillbörligt.

Life Change Blood Purifiers - Spa för ditt blod!

Dessa kapslar är fyllda med en mycket potent blandning örter som rensar blodet på olika sätt. 

Levern rensar vårt blod från ämnen som ej hör hemma i blod eller kropp. Levern producerar även galla vilket också är ett sätt för kroppen att detoxa och rensa bort slaggprodukter, bryta ned fetter och underlätta för upptaget av näring i tarmarna. 

Levern kan bli överbelastad om vi inte sköter vår diet eller vår livsstil. Detta betyder att reningsprocessen av blodet inte fungerar som det skall, samt försämrat näringsupptag. Detta blir en ond cykel då försämrat näringsupptag leder till en kropp i ännu större obalans vilket påfrestar immunförsvaret ännu mer, som i sin tur inte orkar/hinner rena blodet tillräckligt innan det åter igen når levern där det byggs upp ännu mer slagg och toxiner.

Tillsammans med Life Change Tea kan man nu på ett mycket effektivt sätt återställa kroppens balans såpass att man kan börja ta upp näring igen. 

Att vända ett tillstånd av sjukdom handlar inte bara om att ändra diet eller levnadsvanor - det är bra om man kan ”nollställa” systemet för att kunna ge kroppen en nystart med så gott näringsupptag som möjilgt.

Det är här Blood Purifiers kommer in.

1000 mg av följande sammansättning finns i varje piller:

- Kardborrerot - 

Länge använt för huskurer för att just rena blod och rensa ut toxiner. Man har även använt kardborrefrön för som pressats till en blandning som renade blodet.

- Rödklöver - 

Även kallat ”Guds bästa gåva till människan”. Mycket potent blodrening som stärker både njurar och lever. Mycket viktig mineralrik ört som är ett fantastiskt livselixir ingen borde vara utan. Den kan till och med återmineralisera torr, mineralfattig jord - tänk bara vad den kan göra i din kropp! (Obs! Kan motverka orala preventivmedel!).

- Krusskräppa - 

Använt framför allt för frisk och spänstig hy och som naturlig tandkräm. Kan hjälpa vid tillfällig förstoppning. Bygger upp och hjälper inre organ.

- Bentonitlera - 

Utmärkt för rening och detox. Utvunnet ur vulkanisk aska och väldigt rik på mineraler. 

Binder toxiner, kemikalier och tungmetaller och för dem ut ur kroppen. Används både utvärtes och invärtes för att rensa kroppen från föroreningar. Mycket potent medel för personer med läckande tarm och tarmproblem.

- Mjölktistel - 

Har använts medicinskt i över 2000 år för lever och gallblåsa. 

Hjälper levern med utrensning av slagg och toxiner. 

Hjälper med rening och cirkulation av blodet. Kan användas för att motverka huvudvärk, buksmärtor vid gas i magen och tillfällig förstoppning.

- Rödbetspulver - 

Rödbeta är fantastiskt för blodet på många sätt. Det hjälper till med syresättning och rening. Hjälper produktion av karnitin. 

Hjälper levern med nedbrytning av fetter, och nitrat i rödbetor hjälper bland annat reglering av blodtryck och blodflöde. 

Rekommenderad användning: 1 tablett 30 min före måltid, 3ggr per dag. 

Moringa Leaf - Superfood när det är som bäst. 

Ekologiskt pulver gjort på löv från pepparrotsträdet Moringa Olefiera. 

Ökad vitalitet och energi.

Håller blodsockernivå och blodtryck på bra nivåer.

Hjälper kroppens metabolism och är ett bra tillskott vid önskad viktnedgång.

Förser hjärna och ögon med viktiga komponenter för kognitiv funktion och bättre syn.

Förebygger cirkulationsproblem. 

Ökar immunförsvaret och skyddar cellstruktur.

Stärker och skyddar lever och njurar. 

Bra för matsmältningen.

Kan ge ökad rörlighet vid stelhet i leder. 

7ggr högre C-vitamin än i en apelsin.

4ggr högre A-vitamin än i morot.

4ggr mer kalcium än kalcium-försedd mjölk.

3ggr mer kalium än banan.

2ggr mer protein än yoghurt. 

Utöver detta innehåller pepparrotsträdet även essentiella mineraler så som zink och järn. 

Finns i flytande form eller i kapslar. 

Rekommenderad användning: 1/4 tsk 1-3 ggr per dag eller 1 kapsel 2ggr per dag - eller mer, vid behov.

Eight Element - Rena rama Super Mario-svampen!

En ekologisk blandning på fem olika Cordycepssvampar som ger energi till tusen.

Ger bevisat resultat på upp till 28% mer energi i cellerna genom att öka ATP-produktionen i mitokondria. 

Cordyceps har använts inom Traditionell Kinesisk Medicin i årtusenden och är idag en sällsynt och väldigt dyr svamp att få tag på. 

Nu har man lyckats odla en väldigt potent typ av Cordyceps (CS-4) i kontrollerat format och klimat i steril miljö vilket säkrar en säker och pålitlig källa till svampen.

Många studier har visat på cordyceps förmåga att stimulera immunsystemet och öka antalet röda blodkroppar. 

Kan vara till stor gagn vid ett nedsatt immunförsvar som behöver hjälp att komma på fötter igen. Studier visar att cordyceps har anti-tumöreffekt, är effektiv mot lungcancer och stärker lever, njurar, kardiovaskulär och respiratorisk funktion. 

500mg per kapsel. Veggiekapsel.

Det finns inget tillskott på marknaden som kommer i närheten. Fem olika typer av cordyceps från 5 olika ekosystem har förts samman för en oerhört potent produkt.

Cordyceps är en svamp som växer i väldigt karga klimat vilket har gjort att svampen skapat motståndskraft och komplexa biologiska skydd mot det mesta. Ett exempel på ett sådant biologiskt skydd är s.k. ”de-oxy-nucleosider”. DNA-liknande strukturer som kan injicera sig själva in i DNA och avbryta utveckling av felprogrammerade celler.

Alla de olika klimat cordyceps växer på har lett till att den behövt utveckla olika metoder för överlevnad. Alla dessa unika komponenter har sammanfogats i denna produkt för att ge ett fullspektrum av cordyceps magiska läkekraft.


Perfekt tillskott för att tillföra mer energi. Även på elitnivå har det visat sig att cordyceps kan öka energi på cellnivå med upp till 30%. 

Övriga energi-boosters, så som kaffe (koffein) fungerar på ett helt annat sätt - genom att inbilla kroppen att den har mer energi när den egentligen inte har det. Detta leder till att man går på högvarv vilket slutligen leder till en ännu tröttare kropp.

Cordyceps fungerar på cellnivå genom att få cellerna att producera mer ATP, vilket är verklig energi vilket i sin tur påverkar hela din kropp och psyke. 

Rekommenderad användning: 2 kapslar per dag.

PotentSea Sea Vegetables - Det enda kosttillskott som existerar baserat på 5 certifierade ekologiska alger. 

Bidrar till hormonell balans genom att stötta sköldkörteln med naturligt jod och spårmineraler. 

En välbalanserad sköldkörtel bidrar till stabilare psyke, hormonell balans, viktkontroll, lyster i hår och naglar, bättre blod, bättre immunförsvar och ökad mental kapacitet. 

Även naturligt skydd mot strålning

Varukorg

Varukorgen är tom.